Σχολή Επιστημών Υγείας - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
health@uoi.gr   +30 26510 09047 - 8

Χρήσιμες συμβουλές – συμπεράσματα εκδηλώσεων της Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ. για ασθενείς με Σπάνια Νοσήματα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.)  μετά την ολοκλήρωση του Γ’ κύκλου διαδικτυακών ενημερωτικών εκδηλώσεων (Νοέμβριος2021-Ιανουάριος 2022) και  σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς, με τους οποίους διοργανώθηκαν οι εν λόγω εκδηλώσεις, διαμόρφωσαν κείμενα  με χρήσιμες συμβουλές – συμπεράσματα για τους ασθενείς με σπάνια νοσήματα, που είναι:

α)  10/11/2021 – «Βελονισμός, μία εναλλακτική προσέγγιση στη θεραπευτική  διαχείριση και αποκατάσταση Σπανίων Νοσημάτων – Παθήσεων», σε συνεργασία την Ελληνική Ιατρική  Εταιρία Βελονισμού.

β) 24/11/2021 – «Ομοιοπαθητική Ιατρική. Μία εναλλακτική προσέγγιση στη διάγνωση και στη θεραπευτική  διαχείριση Σπανίων Νοσημάτων – Παθήσεων», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

γ) 01/12/2021 – Διατροφική Διαχείριση Σπανίων Νοσημάτων, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Διατροφολόγων

Σας  επισυνάπτουμε τα σχετικά αρχεία προς ενημέρωση σας, προκειμένου να αξιοποιηθούν μέσω της διάχυσης αυτών, για την ενημέρωση ασθενών και συνεργαζόμενων φορέων.

Τα εν λόγω κείμενα είναι αναρτημένα στους ιστοτόπους των επιστημονικών φορέων που συνεργάστηκαν για την διαμόρφωση τους, καθώς και  στον ιστότοπο της Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ. (στην ενότητα ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ/ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ).

Ευχαριστούμε θερμά.

Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων

(Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.)

Τηλ.: 210 5238389

E-mail: eos-spanopa@outlook.com

Ιστοσελίδα: www.federationrarediseases.gr